من و سئو

مطالبی در مورد اشتباهات و کمبود های وبمستران در بحث سئو.

من و سئو

مطالبی در مورد اشتباهات و کمبود های وبمستران در بحث سئو.

اولین نکته ی مهم برای وبمستران و کسانی که سایت دارند این است که چگونه بازدید جمع کنیم و آمار خود را افزایش دهیم ؟ در این آموزش تخصصی از پرتال برای شما ، خواهید آموخت چگونه با این اصل بازی کنید .دقت کنید این آموزش بسیار کاربردی بوده و به صورت رایگان قرار گرفته است. پس حتما مطالعه نمایید.


۱٫ سئو :

شاید بیشترین کلمه ای که امروزه برای افزایش آمار از این و اون می شنوید سئو هست . توی سئو ، سایت رو برای موتورهای جستجوگر آماده می کنید . اگه قصد دارید که سایتتون فقط از طریق گوگل بازدید داشته باشه و نخواهید تبلیغات کنید باید این اصل رو انجام بدین وگرنه نتیجه ی دلخواه رو نمی گیرید . البته کسایی هم هستند که در کنار سئو تبلیغات هم می کنن و زودتر به نتیجه می رسند اما کسانی هم که روی موتور جستجو تمرکز ندارند سئو اصلا گزینه ی خوبی نیست !

فرض کنید یک سایت شرکتی دارید که دیر به دیر آپدیت می شود یا اصلا شاید آپدیت هم نکنید و یا یک سایت ثابت با محتوای ثابت . این سایت ها سئو کاربرد نداره و باید موارد دیگه از تبلیغات رو در نظر گرفت . سئو در سایت های ایرانی که به این کار شغل میگن ، بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومن قیمت گذاری میشه و شاید اصلا برای هر سایتی مناسب نباشه .

صاحب سایت باید خودش قبلش دقت کنه که سایتش رو سئو کنه یا نه . یا اصلا نیازی هست یا نه . باید بدونه سئو کردن نتیجه رو بهش میده یا باید راه های دیگه رو بره .

از نظر تجربه و منطق ، سایتی که مطلب آپدیت می کنه ( تفریحی ، خبری ، دانلود ) سئو بشه مفیده . چون مطالبی که قرار می گیره بهتر ایندکس می شن و حجم زیادی از آمر از طریق موتور جستجو میاد توی سایت .

ولی سایت هایی مثل سایت شخصی ، سایت ثابت ( خدماتی ، شرکتی و هاستینگ ) اصلا سئو نیازی ندارند . این موارد چون برگه ها و مطالب زیادی ندارند و آپدیت نمی شن نباید روی موتورجستجو تمرکز کنند . البته یک نکته هست که واسه این راه باید استفاده کرد که در مورد بعدی اشاره شده .

۲٫ بک لینک :

بک لینک هم به لینک یا آدرس سایت شما در وبلاگ و سایت های دیگه گفته می شه . بک لینک ها انواع مختلف دارند با ارزش های مختلف اما یه نوع بک لینک هست که اصلا ارزش نداره و به اون nofollow می گن . این نوع اصلا بک لینک نیست و فقط لینک محسوب میشه چون موتور جستجو قادر به درک اون نیست .

توی بک لینک ، پیج رنک مطرحه. با افزایش بک لینک ، پیج رنک هم بالاتر میره . کمترینش ۰ و بالاترین ۱۰ هست که سایت های محدودی به ۱۰ می رسند . اکثر سایت های ایرانی با نهایت تلاش ۲ تا ۵ می رسند .

البته مسئله ی تعداد برگه های ایندکس شده در گوگل هم توی پیج رنک تاثیر داره اما اگه سایتتون آپدیت نمی شه بهتره سعی کنید بک لینک مفید جمع کنید . هر چی هم پیج رنک بالاتر بره رتبه بندی در نتایج جستجو هم بهتر میشه .

سعی کنید توی سایت های با پیج رنک بالاتر از ۳ بک لینک بخرید که نتیجه ی بهتری بگیرید .

۳٫ سرعت سایت :

سعی کنید کمتر از عکس و فایل های پرحجم در قالبتون استفاده کنید . یکی دیگه از رتبه بندی ها و مسائل مهم سرعت سایت هست . اگر مجبورید از عکس استفاده کنید حداقل با برنامه های مخصوص حجمشون رو به حداقل ممکن برسونید .

سعی کنید در مکان هایی از قالبتون که نیازی به رنگ و … دارید از استایل CSS استفاده کنید . با این کارها حجم قالب کم تر و سرعت زیاد تر میشه .

۴٫ تبلیغات :

تبلیغات هم بهترین قسمت افزایش بازدید هست . با تبلیغات مداوم و زیاد منطق حکم می کنه که سایتتون پربازدید میشه ولی باید دقت کنید .

اگر امکانش هست توی سایت های هم موضوع زیاد تبلیغ کنید ، البته خیلی از سایت ها از این نوع تبلیغ پرهیز می کنند چون ممکنه بازدیدشون از بین بره . اگه توی سایت هم موضوع تبلیغ مناسب و داخل چشمی بکنید ، اگه کاربری که وارد اون سایت بشه و مطلبشو پیدا نکنه حتما میاد توی سایت شما . این مورد رو باید توی تبلیغات بنری در نظر بگیرید .

یا اگه سایت های هم موضوع قبول نکردند ، از سایت های تشابه کاربری کمک بگیرید . مثلا اگه سایتتون تفریحی هست ، سعی کنید توی این نوع سایت ها تبلیغ کنید . یا مثلا سایت دانلود موزیک یا نرم افزار دارید توی سایت های دانلودی مثلا دانلود نرم افزار و. .. تبلیغات بدین .

ورندارید سایت دانلود نرم افزار رو توی سایت مذهبی تبلیغ کنید تصویر

واسه تبلیغات متنی یا همون بک لینک هم بیشتر به سایت هایی که پیج رنک بالایی دارند درخواست بدین .

تبلیغات پاپ آپ که رایج شده و از نظر بنده که کاربردی نیست . و چون این نوع به انتخاب خود کاربر نیست شاید زیاد نتیجه نده . اما خوب ممکنه بنا به موضوع سایتتون نتیجه ی خوبی هم بگیرید . شما خودتون رو فرض کنید میرید توی یک سایت و کلیک می کنید و دو تا پاپ آپ یا یکی باز میشه ، بدون این که ببینید محتواش چیه سریع می بندین ! حالا همین موضوع درمورد خیلی های دیگه صدق می کنه . پس این مورد رو فکرش رو نکنید .

۵٫ آپدیت :

اگه سایتی دارید که قابلیت آپدیت شدن داره ، حتما سعی کنید به طور منظمی آپدیتش کنید . مثلا ۱۰ تا پست رو توی یه روز بزارید و دو روز آپدیتش نکنید اصلا خوب نیست . برنامه ریزی کنید پست هاتون رو مثلا اگه دو تا پست رو نوشتید و میخواهید منتشر کنید ، ۵ تاش رو کم کم بزارید و بقیشو نگهدارید واسه روز بعدی . یا اگه ده تا رو امروز گزاشتید واسه فردا هم برنامه داشته باشید .

۶٫ شبکه اجتماعی :

از شبکه های اجتماعی هم می تونید کمک بگیرید . زیاد توضیح نمی دم این مورد رو چون حالا خودتون دیگه استادین ماشاا… تصویر

ولی یه سایت رو اکیدا پیشنهاد میکنم و اون تویتتر هست . این سایت میتونه خوب باشه . حالا تجربه های قبلیمه دیگه خودتون میدونید .

۷٫ حرف آخر :

هیچ سایتی توی چند ماه به اوج نرسیده و نیاز به صبر و پشت کار داره. شما خودتون ببینید اکثر سایت های معروفی که خودتون میشناسید حداقل ۳ سال رو زمان سپری کردند . شاید همین سایت ها اوایل کارشون تا ۱ سال به این صورت آمار نداشتند .

دلسرد نشید و نگید آمار نداریم پس واسه چی مطلب بزاریم و اینا … سعی کنید شما فعلا توجهی به بازدید نکنید . کم کم بازدید میاد و به مرور زمان انقدر افزایش پیدا میکنه که هاستتون رو بخاطر افزایش بازدید مسدود کنند ( ایشالا تصویر ) البته این دعای خیر هستااا :)))

راه های اضافه ی دیگه ای هم هست که می تونید خودتون اختراع کنید و با دانش خودتون به کار بگیرید . یه نکته ی دیگه هم بگم این که سعی کنید ظاهر سایتتون رو حرفه ای تر کنید . بخش های کاربردی اضافه کنید .